İçeriğe git

17. Oryantasyon ve Karşılama Günleri'nde Görev Alan Asistanlara Sertifikaları Takdim Edildi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından bu yıl 29 Eylül – 26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 17. Oryantasyon ve Karşılama Günleri kapsamında görev alan öğrenci asistanlara teşekkür sertifikaları düzenlenen bir törenle takdim edildi. Sertifika Töreni’ne DAÜ Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan da katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından öğrenci asistanlara sertifikaları Rektörlük yetkilileri tarafından takdim edildi.

Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü bünyesinde 62 ögrenci asistan, Uluslararası Ofis bünyesinde ise 23 öğrenci asistan 17. Oryantasyon ve Karşılama Günleri’nde görev alarak DAÜ’nün yeni öğrencilerinin karşılanmaları, yerleştirilmeleri ve DAÜ ile ülkeye uyum sağlamaları konusunda özverili bir şekilde çalıştılar. KKTC genelinde Ercan Havalimanı, Girne ve Gazimağusa Limanları, kampüs içerisinde de DAÜ 2 yurtları, Öğrenci İşleri Müdürlüğü, Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu ve Aktiviteler Müdürlüğü’nde kurulan danışma masalarında günde yaklaşık 12 saat yeni öğrenci ve ailelerine yönlendirme yapılmıştır. Büyük bir özveri, fedakârlık ve aidiyet duygusuyla çalışan ögrenci asistanlar, üniversitenin en büyük organizasyonlarından biri olan Oryantasyon ve Karşılama Günleri’nin hatasız bir şekilde tamamlanmasında büyük katkı koymuşlardır.

DAÜ 17. Oryantasyon ve Karşılama Günleri programında Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü organizasyonluğunda Sinema Günleri, Kampüs Turu, Gazimağusa Turu, Lefkoşa/Girne Turu, Karpaz Turu, Tanışma Kokteyli, Psikolojik Danışmanlık, Rehberlik ve Araştırma Merkezi “Çok Kültürlü Ortamda Zenginlik” konferansı, Gazimağusa Polis Müdürlüğü “Kuzey Kıbrıs’ta Yaşam” konferansı ve “Hoşgeldin Gecesi” gibi organizasyonlar başarıyla gerçekleştirilmiştir.