DAÜ’den Online Ödeme Kolaylığı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) öğrencilerine harçlarını ödeme kolaylığı sağlıyor. Koop Merkez Bankası ve Türkiye İş Bankası ile gerçekleşen anlaşma doğrultusunda sanal pos ortamında öğrenciler harçlarının ödemesini yapabilecek.

Öğrenciler üniversitenin Ücretler ve Ödeme Bilgileri sayfasından mevcut kredi kartları ile harçlarını kolaylıkla evlerinden ödeyebilecekler. Uygulama ilk olarak Mart ayı itibariyle yeni kayıt yapan KKTC ve TC vatandaşı dışındaki öğrencilerin kullanımına açılmıştır. Söz konusu uygulama ile özellikle yurtdışından KKTC’ye yapılan para transferinde yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırma amaçlanıyor. DAÜ Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü tüm DAÜ’lü öğrencilerin kullanımına bu sistemi sunmak için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Uygulama 2016 – 2017 Akademik Yılı başlangıcı ile tüm DAÜ’lü öğrencilerin kullanımına sunulacak ve bu kolaylıktan faydalanmaları sağlanacak.