İçeriğe git

Aşçılık Önlisans Programı (Türkçe) (A.A.S, 2 Yıl)

Dersler hakkında detaylı bilgi almak için bölüm ve/veya fakülte ile iletişime geçebilirsiniz.

Ref. Ders Kodu Ders Adı Ders Lab Tut. Kredi ECTS Syl.
Dönem 1
54711 GAST101 Yiyecek Üretimi - I 2 - 2 3 -
54712 GAST103 Gastronomiye Giriş 3 - - 3 -
54713 GAST105 Gastronomi & Mutfak Sanatları İçin GıdaTeknolojisi 3 - - 3 -
54714 GAST107 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bilgisayar Uygulamaları 3 - - 3 -
54715 ENGL107 Turizm Endüstrisi İçin İletişim Becerileri - I 3 1 - 3 -
54716 GAST191 Haftalık İş Deneyimi - I - - - - -
Dönem 2
54721 GAST102 Yiyecek Üretimi - II 2 - 2 3 -
54722 GAST104 Yiyecek ve İçecek Hizmetleri 3 - - 3 -
54723 GAST106 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İş Güvenliği ve Sanitasyon 3 - - 3 -
54724 GAST108 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satınalma 3 - - 3 -
54725 ENGL108 Aşçılık için İletişim Becerileri - II - - - 3 -
54726 GAST192 Haftalık İş Deneyimi - II - - - - -
54727 GAST100 Staj - I - - - - -
Dönem 3
54731 GAST201 Yiyecek Üretimi - III 2 - 2 3 -
54732 GAST203 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Mönü Plan. Stratejileri 3 - - 3 -
54733 GAST205 Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü 3 - - 3 -
54734 GAST207 Dünya Mutfak Kültürleri 3 - - 3 -
54735 AE01 Alan Seçmeli Dersi - I 3 - - 3 -
54736 GAST291 Haftalık İş Deneyimi - III - - - - -
Dönem 4
54741 GAST202 Yiyecek Üretimi - IV 2 - 2 3 -
54742 GAST204 Temel Pastacılık 2 - 2 3 -
54743 GAST206 Yöresel Türk Mutfağı Uygulamaları 3 - - 3 -
54744 GAST208 Mutfak Yönetimi 3 - - 3 -
54745 AE02 Alan Seçmeli Dersi - II 3 - - 3 -
54746 GAST292 Haftalık İş Deneyimi - IV - - - - -
54747 THRM491 Beceri Geliştirme - I - - - - -
54748 HIST280 Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi 2 - - 2 -