İçeriğe git

DAÜ 23. Bahar Festivali ve Uluslararası Tasarım Haftası ile İlgili Basın Toplantısı Gerçekleştiriliyor

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen DAÜ Bahar Festivali’nin 23.’sü bu yıl 17 – 20 Mayıs 2017 tarihlerinde, DAÜ Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in mobil iletişim sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan DAÜ 23. Bahar Festivali’nin teması ise “Limit Yok” (No Limit) olarak belirlendi.

17 Mayıs 2017 Çarşamba günü, saat 17.30’da, Mağusa Gençlik Akademisi önünden hareket edip üniversite kampüsü içerisinde tamamlanacak festival yürüyüşü ile başlayacak olan festival kapsamında, 4 gün boyunca birbirinden zengin içerikli ve renkli etkinlikler yer alacak. Söyleşi, tiyatro, panel, dans, sportif aktiviteler ve çeşitli atölye çalışmalarının yer alacağı festivalde, her gece DAÜ Stadyumu’nda ünlü sanatçı ve gruplar konser vererek hem DAÜ’lüleri hem de Gazimağusa halkını coşturacaklar.

Öte yandan Mimarlık Fakültesi tarafından organize edilen “Uluslararası Tasarım Haftası” da 15 – 18 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Aralarında dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid’in de yer aldığı çok ünlü isimlerin katılacağı etkinliklerle düzenlenecek olan “Uluslararası Tasarım Haftası” 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü başlayacak.

Basın Toplantısı Düzenleniyor  

DAÜ 23. Bahar Festivali program içeriği ve “Uluslararası Tasarım Haftası” ile ilgili detayları kamuoyu ile paylaşabilmek amacıyla 12 Mayıs 2017 Cuma günü, saat 13.00’te, DAÜ Tower Bar’da bir Basın Toplantısı gerçekleştirilecek. DAÜ Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Yaşar Özden, Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Dinçyürek ve festivalde emeği geçen personelin katılımı ile gerçekleştirilecek olan basın toplantısına tüm basın mensuplarımız davetlidir.