İçeriğe git

Söyleşi - İlker Ayrık

Başlangıç:
Bitiş:
Yer:
Mustafa Afşin Ersoy Salonu (CLA21)

Türkiye Cumhuriyeti’nin önde gelen oyuncu ve sunucularından İlker Ayrık Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Sinema Kulübü tarafından organize edilen söyleşiye katılmak üzere DAÜ’ye geliyor. “İlker Ayrık ile Söyleşi” isimli etkinlik, 25 Aralık 2017, Pazartesi günü, saat 17:00’de, Mustafa Afşin Ersoy Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İlker Ayrık Kimdir?

Başarılı sunucu İlker Ayrık 16 Ekim 1979 yılında Balıkesir’de doğmuştur. 18 yaşına kadar Balıkesir’de yaşayan sunucu ve oyuncu İlker Ayrık 9 yaşında babasını kaybetmiştir. Annesi onu ve 3 kardeşini 25 sene tek başına büyütmüştür. 18 yaşına gelince annesine oyuncu olmak istediğini söyledi ve İstanbul’a geldi. Kadıköy’de ilk eğitimini almaya başlayan oyuncu burada Müjdat Gezen ile tanıştı. Müjdat Gezen onun hayatında önemli biri oldu. Burada aldığı eğitimlerden sonra oyunculuk hayatına adım attı. 2005 yılında Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro’yu kurmuştur. 2008 yılında Doa Yallah klibinde oynamıştır. 2008-2009 yıllarında Kent oyuncularına katılmıştır. Oyuncu tiyatro oyunculuğunun yanı sıra birçok dizi, sinema ve reklam projelerinde de yer almıştır. Oynadığı Seksenler dizisi ile oyunculuğunu tescilleyen oyuncu, sunduğu yarışma programı Ben Bilmem eşim bilir programı ile de milyonlarca tanınmıştır.

Oyuncu ortaokuldan beri tanıştığı ve aşık olduğu okul arkadaşı Sanem Ayrık ile okul bittikten 15 yıl sonra tekrar karşılaşmış ve evlenmeye karar vermiştir. 2009 yılında evlenen çiftin mutlu giden evlilikleri Nisan 2013 de doğan oğulları Ferit ile mutluluğun zirvesine ulaşmıştır.