İçeriğe git

DAÜ Mezunları İzmir’de Buluşuyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ) Egeli mezunları, 24 Mart 2018 Cumartesi günü, saat 19:00’da, İzmir Anemon Hotel’de düzenlenecek olan gecede bir araya geliyor.

DAÜ Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (MİKA) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan geceye, DAÜ Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcıs Prof. Dr. Cem Tanova da katılacak. Gecenin onur konuğu ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler olacak. DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 2003 yılı mezunu olan Bakan Çeler, DAÜ Mezunları İzmir buluşmasını onurlandırarak, gecede mezunlara bir de konuşma yapacak.

Özellikle İzmir ve çevre illerden çok sayıda DAÜ’lü mezunun katılacağı etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan DAÜ MİKA Müdürü Derviş Ekşici, “81 İlde 81 Etkinlik Projesi” kapsamında 50 bini aşkın DAÜ mezunuyla Türkiye’nin dört bir yanında bir araya gelmeyi amaçladıklarını ifade etti. Antalya ile başlayan etkinliklerin İzmir ile devam ettiğini belirten Ekşici, “81 İlde 81 Etkinlik Projesi kapsamında düzenlediğimiz buluşmalar ile başarılı mezunlarımızın bir araya gelerek çeşitli iş birlikleri gerçekleştirme fırsatı bulmalarını hedefliyoruz. Mezunlarımıza yönelik etkinliklerimiz, diğer illerde de gerçekleşmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

DAÜ Mezunları İzmir’de Buluşuyor