İçeriğe git

DAÜ Öğrencileri’nden Ders Kitapları Paylaşımına Yönelik Anlamlı Etkinlik

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya tarafından verilen Kampanya Tasarımı dersi kapsamında, son sınıf öğrencileri Huraira Yahaya Umar, Emmanuella Onyeisi, Olowookere Abayomi, Arbat Michael ve Ekin Alemdar, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiler.

Proje kapsamında öğrenciler, “Paylaşmak Önemsemektir” sloganı ile harekete geçerek, DAÜ öğrencilerini kullanılmayan ders kitaplarını, ihtiyacı olan öğrenciler için bağışlamaya davet ettiler. Toplanan kitaplar, DAÜ Özay Oral Kütüphanesi önünde stand kurularak ihtiyacı olan öğrencilerle paylaşıldı.

Projeyi gerçekleştiren öğrenciler, hem üniversite öğrencilerinin paylaşımlarını artırmak hem de kullanılmayan kitapları ihtiyacı olanlara vermek üzere, final sınavları haftası öncesinde böylesine anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attıklarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.