İçeriğe git

DAÜ, Yeni Öğrencileri ve Aileleri İçin “Hoşgeldiniz Festivali” Düzenledi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 17. Oryantasyon Günleri kapsamında, 17 Ekim 2014 Cuma akşamı, saat 20:00`de DAÜ Stadyumu`nda “Hoşgeldiniz Festivali” gerçekleştirildi.

Hoşgeldiniz Festivali kapsamında Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü`ne bağlı kulüpler stand açarak Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere kulüplerini tanıttılar ve isteyen öğrencileri kulüplere üye yaptılar. Öğrenci Kulüplerinin yanı sıra Öğrenci Konseyi, Fakülte ve Yüksekokullar da stand açarak DAÜ’nün yeni öğrencilerine tanıtım yaptılar. Ayrıca düzenlenen  çeşitli spor yarışmaları, sahne gösterileri, rekreasyon etkinlikleri de geceye renk kattı.

Hoşgeldiniz Festivali’nde Rusya, Kazakistan, Azerbaycan, İran, Sudan, Fas ve Filistin’li öğrencilerin çeşitli kültürel dans ve müzik şovları gerçekleştirilirken, Amerikan-Kıbrıs-Brezilyan Jiu Jitsu Takımı ve Amerikan Futbol Takımı da birer gösteri sundular. Müzikal ve Müzik Kulüplerinin performaslarının ardından ise yerli müzik gruplarından KA Band sahne alarak, öğrencilere ve ailelere İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan güzel bir konser verdi.

Gecede Koop Ltd. sponsorluğunda öğrencilere hellim, meyve suyu ve meyveli süt dağıtıldı. Ayrıca gecenin diğer sponsorlarından Oza Kahve ile öğrencilere kahve, Ekor tarafından çörek,  Doğuş Çay ve Cipso tarafından ise çay ve cips ikramı yapıldı.