DAÜ’de “Bulut Teknolojileri ve Bilgi Teknolojileri Kariyeri” Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Endüstri Mühendisliği Kulübü “Bulut Teklojileri ve Bilgi Teknolojileri Kariyeri - Cloud Technologies and IT Career” konulu seminer gerçekleştirdi. DAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Amfisi’nde Google’dan Yazılım Mühendisi Mete Atamel tarafından verilen seminerde Google tarafından sunulan bulut teknolojisi sistemleri üzerinden gerçekleştirilebilen uygulamalar konusunda detaylı bilgiler verildi.

Geleceğin teknolojileri üzerine bilgilendirme yapan Atamel, kripto para üretimi yöntemi olan “blockchain” teknolojileri hakkında açıklamalar da yaptı. Katılımın oldukça yoğun olduğu seminere Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda farklı fakülte ve bölümlerden öğrenciler de katıldı. Seminer, Atamel’in seminer sonunda öğrencilerden gelen soruları cevaplandırmasının ardından sona erdi.