DAÜ’lü Öğrencilerden Örnek Davranış

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri, bitirme projeleri kapsamında, Gazimağusa Taksiciler Birliği’nin desteğiyle Geçitkale Cumhuriyet Lisesi’nde çiçek ekimi etkinliği düzenledi.

Etkinlik öncesi kısa bir konuşma yapan Gazimağusa Taksiciler Birliği Başkanı Muhammet Biberoğlu; DAÜ’lü öğrencilerin gerçekleştirdiği söz konusu sosyal sorumluluk projesine kendilerini de ortak ettikleri için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Ardından çiçek ekimine geçildi ve renkli görüntüler yaşandı. Cumhuriyet Lisesi öğretmenlerinden Seda Yüksel; “Bu sosyal sorumluluk projesi bizi çok memnun etti. Biz kırsalda kalan bir okuluz. Çevre düzenlemesi için devlet desteğini çok az görmekteyiz. Bu duyarlı davranışınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu tür güzel davranışların devam etmesi bizleri çok memnun edecektir.” şeklinde konuştu.  Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.