KKTC Dış Basın Birliği DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam'ı Ziyaret Etti

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dış Basın Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Olcay Kıraç ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni kabul etti. Söz konusu ziyarette DAÜ Öğrenci İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Yaşar Özden ile Uluslararası İşler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova da hazır bulundu.

KKTC Dış Basın Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Olcay Kıraç, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Yaşar Özden ile Prof. Dr. Cem Tanova’ya KKTC dışında yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcilerinin oluşturduğu birliğin çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi. DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam da, KKTC Dış Basın Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine üniversite hakkında bilgi verdi. Söz konusu nezaket ziyaretinde DAÜ ile KKTC Dış Basın Birliği arasında yapılabilecek olası işbirlikleri görüşüldü.