Ders Kitapları ve Diğer Online Destek Materyallerine Ücretsiz Erişim

Değerli öğretim elemanları;

McGraw Hill ve Cengage yayınevleri, yayınlamış oldukları tüm kitapların e-kopyalarına ve diğer online destek materyallerine erişimi tüm DAÜ öğrenci ve öğretim elemanlarına  ücretsiz olarak açtı. Bu destekten yararlanılabilmesi için herhangi bir öğretim elemanımızın ders, öğretim elemanı ve öğrenci sayısı bilgilerini aşağıdaki e-mail adreslerinden ilgili temsilcilere göndermeleri yeterli olacaktır.

Her iki yayınevi de bu hizmetin halen öğretim elemanları tarafından kullanılan ders kitapları ile sınırlı olmadığını, ücretsiz erişimin kendi kataloglarında bulunması ve e-desteği olması koşulu ile tüm kitaplar için geçerli olduğunu belirtmişlerdir.

Ders kitaplarına erişim şu şekilde sağlanacaktır.

McGraw Hill kitapları için:

• Dersin öğretim elemanı McGraw Hill temsilcisine aşağıdaki e-mail adresinden talebini iletecektir.
  • McGraw Hill temsilcisi talep edilen miktarda hesap seri numarasını ilgili öğretim elemanına email ile gönderecek.
  • Öğretim elemanı e-mail ile öğrencilerine bu hesapları ve o ders için açılmış olan sayfanın bağlantısını gönderecek.
  • Öğrenci söz konusu bağlantı ve hesap seri numarası ile ücretsiz erişim sağlayabilecek.

Cengage kitapları için:

• Dersin öğretim elemanı Cengage temsilcisine aşağıdaki e-mail adresinden talebini iletecektir.
  • Cengage kendi platformunda o derse özel serbest erişim sayfası oluşturacak ve bu sayfanın internet bağlıntısı ilgili öğretim elemanına email ile gönderecek.
  • Öğretim elemanı dersin Teams sayfasında veya dersin opencourses.emu.edu.tr platformundaki sayfasında bu bağlantıyı yayınlayacak.
  • Öğrenci söz konusu bağlantıyı kullanarak ücretsiz erişim sağlayabilecek.

Eğer söz konusu destekten yararlanacaksanız konu hakkında lütfen öğrencileri bilgilendiriniz ve sürecin dersinizle ilgili olarak nasıl işleyeceğini anlatınız.

Bu vesile öğrencilerimize desteğini esirgemeyen McGraw Hill ve Cengage’e, bunun gerçekleştirilmesi için uğraşan Deniz Plaza yetkililerine çok teşekkür ederiz.

İletişim bilgileri:

McGraw Hill temsilcisi:

Taline Prescott-Decie
e-mail:  taline.prescott-decie@mheducation.com
Cep/Whatapp: +961 3 326 143
Webex görüşme (istek halinde görüşme bağlantısı gönderilecek)