Celal İnal DAÜ İletişim Fakültesi’ndeydi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlikte Çatışma Çözümü ve İletişim Uzmanı Celal İnal’ı konuk etti. “İletişim Becerileri, Beden Dili ve Mülakat Teknikleri” konulu bir seminer veren İnal, öfke kontrolü, diyaloğa ve müzakereye giriş ve etkili iletişim teknikleri gibi başlıklar üzerinde durdu.

Konuşmasında özellikle etkin dinlemenin önemine dikkat çeken İnal, bunun en önemli parçasının göz teması kurmak olduğunu belirtti. İnal, etkin dinleme özelliğine sahip insanların yeni şeyler öğrenmeye daha açık olduğunu vurguladı. DAÜ İletişim Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen seminer, öğrencilerden gelen soruların ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.