DAÜ Hazırlık Okulu'ndan Kanser Hastaları İçin Yardım

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu’ndaki (YDİHO) Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında öğretim görevlileri ve öğrenciler tarafından hayata geçirilen “Give A Book Give A Life” projesi ile atıl durumdaki kitaplar değerlendirilerek ihtiyacı olan insanlara taşınmış ve hayat kurtarmak amaçlanmıştır. Bu proje kapsamında 1.760.00 Türk Lirası gelir elde edilmiştir. Elde edilen gelir Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ramadan Eyyam tarafından Kanser Hastalarına Yardım Derneği Gazimağusa Bölge Sorumlusu Zarifşen Menteşoğlu ve dernek üyelerinden Ersin Varol’a takdim edilmiştir.

Düzenlenen takdim töreninde Öğrenci ve İdari  İşlerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. İpek Meneviş, YDİHO Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Öğretim Görevlisi Mehşen Ercanlar ve bu projede görev alan öğretim elemanları Bahar Avşar, Musa Zorba ve Vacide Köse de hazır bulunmuşlardır.