DAÜ Mimarlık Bölümü’nden Duyarlı Davranış

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi - Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri, bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’ne katkıda bulunmak amacıyla aralarında para toplayarak okula bağışladı. Bu amaçla, Mimarlık Bölümü’nü temsilen Bölüm Başkanı Prof. Dr. Naciye Doratlı, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ege Uluca Tümer, Bölüm Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Müge Rıza ve Öğretim Görevlisi Mustafa Dinsev, Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi Müdürü Emirali Evcimen ile bir araya geldi. 27 Eylül 2017 Çarşamba günü, saat 10:00’da Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nin Suriçi’nde bulunan okul binasında gerçekleşen buluşmada Evcimen, okulun ihtiyaçları ve devam etmekte olan projelerle ilgili olarak Mimarlık Bölümü temsilcilerine bilgi verdi. İhtiyaç duyulan mimari projelere DAÜ Mimarlık Fakültesi’nin verebileceği katkılarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

DAÜ Mimarlık Bölümü’nden Duyarlı Davranış

“DAÜ’nün Desteğini Her Zaman Hissediyoruz”

DAÜ Mimarlık Bölümü temsilcilerine bu duyarlı davranışları ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ettiğini belirten Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi Müdürü Emirali Evcimen, DAÜ’nün desteğini her zaman hissettiklerini ve birçok fakültenin çeşitli alanlarda kendilerine yardımcı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti aktardı. Evcimen, söz konusu yardımların ve DAÜ tarafından verilen proje desteklerinin okulları ve toplum için çok faydalı olduğunun altını çizdi. DAÜ Mimarlık Bölümü adına konuşan Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Naciye Doratlı da yapılabilecek özel projelerde, Spor Salonu projesinde olduğu gibi, Bölüm olarak gerekli katkıyı vermeye hazır olduklarını vurgularken, Evcimen’e bu çok özel alanda göstermekte olduğu olağanüstü gayretlerden dolayı teşekkürlerini aktardı. Prof. Dr. Doratlı’nın zarfı Evcimen’e takdim etmesinin ardından okul gezildi ve okul içerisindeki yapılar ziyaret edilerek mimari incelemelerde bulunuldu. Mimarlık Bölüm Başkanlığı tarafından görevlendirilerek, Spor Salonu’na dönüştürülecek olan yapının projesini hazırlayan Mustafa Dinsev, proje hakkında bilgi verdi. Bu sırada tenefüste olan öğrencilerle de kaynaşma fırsatı bulan DAÜ Mimarlık Bölümü temsilcileri, öğrencilerin gösterdiği ilgi ve misafirperverlik karşısında, oldukça duygulu anlar yaşadı.