DAÜ Müzikal Topluluğu “Yataktaki Kim?” İsimli Oyun ile Sahnedeydi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü`ne bağlı Müzikal Topluluğu tarafından organize edilen ve Halil Artur`un yazıp yönetmenliğini yaptığı “Yataktaki Kim?” isimli oyun DAÜ Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı ile Aktivite Salonu olmak üzere iki ayrı mekanda seyirciyle buluştu.

DAÜ Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı`nda gerçekleştirilen gala gecesine birçok yönetsel ve akademik personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Renkli kostümlerin, eğlenceli müziklerin ve bol kahkahanın zirvede olduğu oyunda, şaşkın bir uşağın yapmış olduğu hata sonucu, dünyanın en çapkın doktoru ve birbirinden farklı karakterdeki insanların aynı yatak odasında olan mücadelesi ele alındı.

Sahnelendiği her gece seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Müzikal Topluluğu oyuncuları, bu yoğun ilgiden dolayı duydukları mutluluğu dile getirirken yeni oyunları için şimdiden kolları sıvadıklarını ifade ettiler.