Konferans: "FOCI-XV and T-PLUS"

Başlangıç:
Bitiş:
Yer:
Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Prep B

DAÜ YDİHO Önemli Bir Konferansa Ev Sahipliği Yapacak

Doğu Akdeniz Üniversitesi Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (DAÜ YDİHO), Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) üniversitelerinden mesleki gelişim ve müfredat geliştirme birimleri temsilcilerinin katılacağı “9th TPLUS & FOCI Joint Event” adlı önemli bir bilimsel konferansa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 11 Mayıs 2017 Perşembe günü, saat 09:30’da, Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu’nda gerçekleştirilecek olan açılış töreni ile başlayacak olan konferans, 12 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecek.

DAÜ YDİHO Müdürlüğü yaptığı açıklamada, her yıl Türkiye ya da KKTC’den bir üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen konferansın, bu yıl DAÜ’de düzenlenecek olmasının gurur verici olduğu ifade edildi. Hazırlıklarda son aşamaya gelindiğinin belirtildiği açıklamada Türkiye ve KKTC’den 30’u aşkın orta ve yüksek öğretim kurumu müfredat, öğretmen eğitimi ve mesleki gelişim birim sorumlularının bir araya geleceği ifade edildi. Toplamda iki gün sürecek olan konferans süresince çeşitli bilimsel sunum ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Son gün düzenlenecek olan ve bilgi alışverişi ve kurumlar arası etkin işbirliği konularının görüşüleceği kapanış paneli ile söz konusu konferans sona erecek.

Tarihler:

11 Mayıs 2017, 9:30 - 17:00