İçeriğe git

DAÜ ile Politeknik Tiran Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (Daü) İle Arnavutluk’ta Eğitim Veren Politeknik Tiran Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı. 17 Kasım 2014 Tarihinde, Daü Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı Makamında Ziyaret Eden Politeknik Tiran Üniversitesi Rektörü Jorgaq Kaçani İle Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Andrea Maliqari Ve Dekan Yardımcısı Gjergji Islami İki Üniversite Arasında İlişkileri Güçlendirmek Adına İşbirliği Protokolü İmzaladı. 

Gerçekleştirilen Ziyaret Sırasında Konuşan Prof. Dr. Osam, Politeknik Tiran Üniversitesi’ni Ağırlamaktan Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirerek İleride Güzel İşbirlikleri Gerçekleştireceklerine İnandığını Sözlerine Ekledi. Rektör Kaçani İse Daü’nün Eğitim Kalitesinin Çok İyi Olduğunu Bildiklerine Değinerek Gerçekleştirilecek Olan İşbirliklerinden Onur Duyacaklarını Aktardı. Daü Rektör Vekili Prof. Dr. Osam Ve Rektör Kaçani Tarafından İmzalanan İki Üniversite Arasındaki İşbirliği Protokolünün Ardından Daü Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Hoşkara, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özlem Olgaç Türker İle Politeknik Tiran Üniversitesi Mimarlık Ve Şehircilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Andrea Maliqari Ve Dekan Yardımcısı Gjergji Islami Arasında İki Fakülte Arası İlişkileri Güçlendirecek Protokol İmzalandı.

Gerçekleştirilen Protokoller Kapsamında Her İki Üniversite Arasında Öğrenci Ve Akademik Personel Değişimi Yapılabileceği Gibi Araştırma Ve Bilgi Paylaşımları Da Yapılabilecek. Gerçekleştirilen Ziyarette Daü Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen, Tanıtım İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca Ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör  Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan Da Hazır Bulundu. Söz Konusu Ziyaret Sırasında Prof. Dr. Osam Konuklarına Kıbrıs’a Özgü Daü Logolu Lefkara İşi Takdim Etti.