DAÜ Mezunu KKTC'de Başarılı Çalışmalara İmza Atıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, İşletme programı yüksek lisans mezunu Meriç Erülkü, Amerika’da İnşaat Mühendisliği alanından mezun olduktan sonra yüksek lisans eğitimini tamamlamak için DAÜ’yü tercih etti. Erülkü,  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) faaliyet gösteren New Clouds Ltd. ve Buzlat firmalarında direktörlük görevini yürütüyor. Erülkü gerçekleştirdiği açıklamasında birçok farklı ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerinin de altını çizdi.

Erülkü, DAÜ’nün başarıyı yakaladığını belirterek DAÜ’nün her geçen gün gelişerek ilerleme kaydettiğini vurguladı. Erülkü, DAÜ’de aldığı yüksek lisans eğitiminin kendisine İşletme alanında önemli artılar sağladığına dikkat çekti. DAÜ’nün gelişimini takdirle izlediklerine değinen Erülkü, DAÜ’nün korunması ve desteklenmesi gereken bir eğitim kurumu olduğunu da sözlerine ekledi. Erülkü, DAÜ’nün politik ve siyasi gelişmelerden uzak tutulması gerektiğine dikkat çekerek siyasilere politikayı eğitime karıştırmamaları mesajında bulundu.