İçeriğe git

DAÜ’de Fotoğraf Sergisi ve Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Personel İşleri Müdürlüğü tarafından 27 Haziran 2014 tarihinde, saat 15:00’de DAÜ Özay Oral Kütüphanesi Oditoryumu’nda düzenlenen tören ile 2013 – 2014 Akademik Yılı içerisinde hizmetiçi eğitim programlarına katılan personele sertifikaları takdim edildi. Ayrıca Hizmetiçi Eğitim programı kapsamında “Fotoğrafçılık” kursu süresince çekilen fotoğraflardan oluşan bir sergi de Özay Oral Kütüphanesi Sergi Salonu’nda saat 16:00’da ziyarete açıldı.

9 farklı alanda 200’ü aşkın personelin eğitim aldığı hizmet içi eğitim programları sertifika töreninde   açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ Tanıtım ve Gelişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Nadiri, 23 – 26 Haziran 2014 tarihleri arasında bir kültür gezisi gerçekleştirmek amacıyla Gaziantep ve Şanlıurfa’ya giden DAÜ öğrencileri ve akademisyenlerinin geçirdiği trafik kazasından bahsederek tüm yaralılara acil şifalar diledi. Prof. Dr. Nadiri, hizmetiçi eğitimlerin öneminden bahsederek bu eğitimlere bir yıl boyunca katılan tüm personele katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Nadiri, DAÜ’nün eğitim hizmeti veren ve sadece bölgede değil dünyada da iddialı bir yere sahip bir yüksek eğitim kurumu olduğunu dile getirerek, DAÜ’nün yüksek öğretimin öncüsü olduğuna inandığını vurguladı. Prof. Dr. Nadiri, DAÜ Personel İşleri Müdürlüğü’nü, DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi’ni, eğitmenleri ve tüm katılımcıları tebrik ederek gerçekleştirilen hizmetiçi eğitimlerin gelen dönemde de devam edeceğinin altını çizdi.

Açılış konuşmasının ardından sertifikalar DAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nadiri, Prof. Dr. Osman Yılmaz ve DAÜ – SEM Başkanı Prof. Dr. Bekir Özer tarafından hizmetiçi eğitimlere katılan personele takdim edildi. Sertifika Töreni ardından ise Fotoğrafçılık Kursu’na katılan personel tarafından çekilen fotoğrafların sergilendiği serginin açılışı yapıldı. Sergi 4 Temmuz 2014 tarihine kadar ziyarete açık olacak.