İçeriğe git

Robert Morris Üniversitesi DAÜ'deydi

ABD’nin Pittsburgh kentinde bulunan Robert Morris Üniversitesi, Medya Sanatları Bölümü öğretim üyesi Carolina Loyalo-Garcia ile Öğrenci/Öğretim Üyesi Değişim Programı Direktörü Jim Vincent, bir takım etkinlikler ve temaslarda bulunmak üzere Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nü ziyaret ediyor.

DAÜ ve Robert Morris Üniversitesi arasında yapılan işbirliği çerçevesinde DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’ne gelen Carolina Loyalo-Garcia ve Jim Vincent burada bulundukları süre içerisinde çeşitli sunumlar, atölye çalışmaları ve toplantılar gerçekleştiriyor.

DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin yoğun katılımıyla bir söyleşi gerçekleştiren Carolina Loyalo-Garcia, Robert Morris Üniversitesi Medya Sanatları Bölümü’nü tanıttı ve DAÜ ile yapılan işbirliği kapsamında değişim programına katılacak öğrencilere bölümün olanaklarını anlattı. Söyleşinin sonunda Loyalo-Garcia öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

Ayrıca, kendisi de bir Flamenko dansçısı olan Carolina Loyalo-Garcia, yapımcılığını üstlendiği “Amerika’da Flamenko’nun Tarihi” adlı belgeselin gösterimini de yaptı.