Uluslararası Yarışmaya DAÜ’den Jüri Üyesi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Senih Çavuşoğlu uluslararası ‘’Posterfortomorrow’’ poster tasarımı yarışmasında jüri üyesi olarak yer alacak. Grafik tasarımcılar, küratörler, adakemisyenler ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden 35 farklı ülkeden toplam 100 jüri üyesi  20 Temmuz -10 Eylül 2014 tarihleri arasında 131 farklı ülkeden 4,301 poster tasarımını değerlendirecek.

Paris merkezli  ‘’Posterfortomorrow’’ 2009 yılından bu yana insan hakları konularına odaklanan bir tasarım yarışması organizasyonu olarak kabul ediliyor. Daha önceki yıllarda ‘’Cinsel Eşitlik’’, ‘’Ölüm Cezası’’, ‘’Eğitim Hakkı’’, ‘’İfade Özgürlüğü’’ ve ‘’Barınma Hakkı’’ konularını ele alan yarışmanın bu yılki konusu ‘’Çalışma Hakkı’’ olarak belirlendi.