DAÜ ve İskele Sail Leo Kulübü'nden Hayvanlara Yardım

Hayvan dostu kampüsünde gerçekleştirdiği aktivitelerle doğa ile iç içe yaşayan dünya üniversitesi Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ), DAÜ Kısırlaştır – Aşılat – Yaşat (KAY) Projesi kapsamında DAÜ Hayvanlara Yardım Kulübü üyeleri ile gönüllüleri ve İskele Sahil Leo Kulübü üyeleri DAÜ kampüsünü gezerek, kampüs içerisinde yaşayan hayvanlara özel tasarlanan yemek yerlerine mama bıraktılar.

4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü dolayısıyla, 4 Ekim 2017 Çarşamba günü, 17:30 – 19:00 saatleri arasında gerçekleşen etkinlik, DAÜ İletişim Fakültesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hanife Aliefendioğlu ile İskele Sahil Leo Kulübü Başkanı Ln. Melis Erma’nın da katılımlarıyla gerçekleşti. Doç. Dr. Aliefendioğlu, İskele Sahil Leo Kulübü Üyeleri ve gönüllü gençlere DAÜ’nün hayvan dostu kampüsü ve hayvanlarla ilgili çalışmalarına dair bilgi verdi. İskele Sahil Leo Kulübü Başkanı Ln. Melis Erma da Doç. Dr. Aliefendioğlu’nu kulübün çalışmaları ile ilgili bilgilendirdi ve DAÜ’nün hayvan dostu kampüsünde yapılan çalışmalara destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.